Stapelbar

Sökmotoroptimering från Stapelbar

Vill ni ha fler besökare till era webbsidor via sökmotorer? Isåfall kan ett av våra paket inom sökmotoroptimering vara något för er
Stapelbar AB har nyligen valt att börja erbjuda tjänster inom Sökmotoroptimering. detta för att hjälpa andra att lyckas med sin Internetsatsning.
Vi har under 6 år varit med och skapat tjänster online. Vilket har lett till en ökad inblick och kunskap om vad olika sökmotorer vill kunna se för att en sida ska kunna klättra i placeringar på just dessa sökmotorer. När vi utför en sökmotoroptimering så följer vi självklart sökmotorernas egna riktlinjer för webmasters.

Hur vi utför sökmotoroptimeringen

Vi utgår alltid genom att få tillräckligt med information från kunderna där vi tar reda på grundläggande information som vi sedan använder för att bla göra en sökordsanalys.
En sökordsanalys är kortfattat en analys där vi kollar av vad vanliga användare söker på och vilka sökord som skulle kunna hjälpa er konvertera bättre. Efter gemensamt beslut med kund så går vi vidare med dessa.
Därefter gör vi en teknisk analys av kundens webbplats. Ser hur den är uppbyggd i ren HTML, hur innehållet är uppbyggt, hur olika sökmotorer ser innehållet och så vidare.
För att läsa mer om den tekniska analysen så kan ni se här Teknisk analys av webbplats
När detta väl är gjort föreslår vi kunden vad som kan ändras på sidan för att göra den mer optimal.
Nu är förarbetsfasen utförd i sökmotoroptimeringsjobbet.
Därefter ser vi över On-page optimeringen av er webbplats. Här går vi igenom de sidor som finns på er webbplats och kommer med råd om vad som skulle kunna bytas ut för att optimera sidan för både sökmotorer och göra den mer attraktiv för användare.
Vi fokuserar inte på att ni ska få en helt ny sida utan vi försöker förbättra det som finns. Vill ni att vi gör ändringar på er sida så måste detta avtalas separat.
Därefter börjar vi den mer långsamma processen med att ordna inlänkar till er sida.
Många som inte är insatta i sökmotoroptimering tycker att denna del inte behövs. Men denna del är ett viktigt element i en sökmotoroptimering. Då det är nu som sökmotorerna och användare kommer att se att det finns sidor som tycker att just er webbplats är värt ett besök.
Att ha bra och relevanta inlänkar hjälper till att lyfta sidan.
Och självklart så kommer vi inte att använda några länkfarmer eller andra fula sätt att få inlänkar på. Vi kommer att försöka ge er så relevanta inlänkar från så relevanta sidor som möjligt, allt enligt konstens alla regler.
Så låt oss hjälpa er att få fler besökare med hjälp av vår sökmotoroptimeringstjänst.

Fjrdingsmansgatan 21
256 56 Helsingborg

Orgnr 556740-2945
Mail: info@stapelbar.se
Webb: www.stapelbar.se
Företaget innehar F-skattsedel