Stapelbar

On-Page optimering

Vi har tidigare berättat om inlänkar och tar nu upp On-page-sökmotoroptimering
För att sökmotorerna egentligen ska kunna ranka en webbplats i sökresultatet så måste sökmotorerna kunna utläsa vad webbplatsen och webbplatsens alla sidor handlar om. Där kommer On-page-sökmotoroptimeringen in i bilden.
Här tar vi och tittar på hur sidan är uppbyggd i form av HTML, Meta-taggar, Titel, Innehåll, Länkstruktur mm och hur detta presenteras för användarna och sökmotorerna.
Har en kund valt standard sökmotoroptimeringspaketet så kommer vi att kunna ge specifika tips och förslag till kundens webbplats om vad som kan göra för att få den bättre. Vi gör om åtminstone en undersida på webbplatsen så att kunden ska få se.
Om vi kan också, beroende på vad webbplatsen använder för CMS system och vad kunden tillåter oss att göra, lägga in tex Sitemaps och även göra lättare förändringar.

Ett företag som behöver mer hjälp här och behöver hjälp med själva implementationen så kan vi även göra detta. Men detta ingår inte i vårt standardpaket.

Det bästa för en webbplats är att både On-page sökmotoroptimering utförs och självklart att en webbplats får mer inlänkar.
Vad tittar vi på när vi gör en on-page optimering?

Tips och råd för On-page optimering

Vi kommer att gå igenom följande punkter och lite hur vi hanterar dessa.
HTML - Se hur korrekt den är, hur själva innehållet presenteras för användarna och sökmotorerna och även se möjlighet i övergång från tex Frames till annat.
Meta-Taggar - Ändra Meta-taggar för att på ett bättre sätt återspegla sidan och även se att de innehåller rätt text med rätt information utan att det ska bli för mycket.
Titel - Se till att Titeln är lockande och även återspeglar vad sidan handlar om, på ett bra sätt.
Innehåll - Hur innehållet är uppbyggt i form av rubriker, ingresser och sen hur det är möjligt att göra ändringar i innehållet för att kunna göra webbplatsen mer attraktiv för både användare och sökmotorer.
Länkstruktur - Hur länkarna visas för både användare och hur sökmotorer ser länkarna. Komma på hur sidan kan bli mer optimal för olika sökmotorer så att sökmotorerna hittar länkarna samt även komma med förslag på hur länkarna kan se ut. Det är väl i stora drag hur vi jobbar med vår On-pageoptimering. Vi hoppas att ni blivit lite mer intresserade och kontaktar oss för ett eventuellt samarbete.

Fjrdingsmansgatan 21
256 56 Helsingborg

Orgnr 556740-2945
Mail: info@stapelbar.se
Webb: www.stapelbar.se
Företaget innehar F-skattsedel